مقدمه ای برای طراحی وب سایت شرکتی
از همان زمانهای ابتدایی که انسانها به دنبال کار و فعالیت برای پیشرفت سطح زندگی خود بودند، متوجه مهمترین نکته و پیش زمینه آن شدند: همکاری. انسانها خیلی زود اهمیت و نیاز همکاری با یکدیگر را متوجه شدند چرا که برای انجام بسیاری از کارها، یک نفر به سختی میتوانست آن کار را به سرانجام برساند چرا که در درجه اول برخی کارها نیاز به مهارتهای متنوعی داشتند که بهسختی در یک انسان جمع میشود و همچنین اکثر کارهای در مقیاس بزرگ، نیاز به تعداد نیروی کار بالا برای انجام دارند و گرنه ممکن است فردی را سال های سال به خود مشغول کند.این موضوع با گسترده شدن اجتماعات و پیشرفت تمدن به یک اصل بیبدیل تبدیل شد.
امروزه بسیاری از خدمات بزرگی که در حوزه جهانی در حال ارائه هستند، با برچسب شرکت ارائه میشوند. شرکتهایی که با گردآمدن انسانها تشکیل و شروع به گسترده شدن کردهاند تا جایی که امروزه شرکتها و غولهای صنعتی دارای هزاران نیروی انسانی در سطوح مختلف برای انجام کارهای فنی، مالی، مدیریت منابع، ارتباط با مشتری و… در حال فعالیت میباشند.بنابراین هرکسی که فکر و ایدهای برای انجام به ذهنش برسد، برای به سرانجام رساندن آن نیاز به همکاری و همراهی دارد؛ اما این همکاری و گروهها باید در ساختار اقتصادی کشور بهصورت رسمی و بهعنوان یک شخصیت حقوقی ثبت شود تا بتواند با دریافت امتیازات و مجوزها و منابع موردنیاز خود، شروع به فعالیت کرده و آن را گسترش دهد.
اما برای عدهای جوان فارغالتحصیل که به دنبال راهاندازی یک شرکت برای کار بر روی ایده خود هستند، سوالات بسیار زیادی مطرح است؟ اینکه شرکت چیست و چگونه باید ثبت شود؟ قواعد و قوانین به چه صورت هستند؟ نام تجاری چیست و چگونه باید انتخاب و ثبت شود؟ انواع شرکت چگونه است و…
از این رو برای راه حل و پاسخ به این سوالات، موسسات گوناگونی در قالب انجام مشاوره و ثبت شرکت در حال فعالیت هستند. تعداد این شرکتها امروزه بهشدت افزایش یافته است و ممکن است نتوانند در این بازار پر آشوب و متغیر امروزی، بهخوبی خود و خدمات و مزیتهای خود نسبت به سایر رقبا را معرفی نمایند. از این رو نیاز به ساز و کار و راه حلی برای این موضوع احساس میشود. با توجه به شرایط امروزی جامعه، بهترین راهحل استفاده از ظرفیتهای فوقالعاده اینترنت است. کافی است یک وبسایت ثبت شرکت داشته باشید.
یک وب سایت ثبت شرکت داشته باشید
این موضوع دیگر بر کسی پوشیده نیست که امروزه بسیاری از نیاز انسانها در چارچوب و بستر فضای مجازی در حال پاسخگویی هست. با توجه به محدودیتهای زمانی و فاصلهای برای به سرانجام رسیدن بسیاری از کارهای اداری و صفهای طولانی آنها، امروزه بسیاری از این کارها از طریق سامانهها و وبسایتهای اینترنتی در حال انجام است.با توجه به گستردگی و میزان نفوذ اینترنت در جوامع امروزی، یک موسسه فعال در زمینه مشاوره و ثبت شرکت نیز میتواند از این فضا برای گسترش فعالیت خود و ارائه خدمات به کاربران اینترنتی اقدام کند. برای این کار، کافی است که یک وبسایت ثبت شرکت برای موسسه خود داشته باشید.اما یک وبسایت ثبت شرکت چگونه وب سایتی است؟
بهطورکلی یک وبسایت ثبت شرکت باید دارای ویژگیهای مشخصی باشد که به مهمترین آنها اشاره میشود :
- طراحی ظاهر گرافیکی زیبا و جذاب و اثرگذار برای جذاب نگاه اول مشتری
- امکان معرفی کامل موسسه و کلیه خدماتی که ارائه میدهد و به همراه سوابق و راههای دسترسی
- امکان معرفی کامل انواع شرکت
- امکان ثبت شرکت در قالب مراحل منظم مانند انتخاب نوع شرکت، انتخاب نام شرکت و …
- امکان ارائه خدمات پس از ثبت شرکت مانند ثبت برند، اخذ کد اقتصادی و…
- امکان ثبت شرکت و برند بهصورت بینالمللی در طراحی وب سایت
- امکان قرار دادن مقالات آموزشی پیرو انواع شرکتها و ویژگیهای آنها
- امکان ثبت اینترنتی مدیریت مراحل از طریق هیئترئیسه مای کاربری
- امکان قرار دادن آخرین اخبار و اطلاعیهها
- امکان قرار دادن آخرین قوانین و بخشنامهها
- امکان انجام مشاورههای مالی و حقوقی بهصورت اینترنتی و یا رزو مشاوره حضوری
- امکان اخذ ایزو و جیام پی
- امکان تنظیم صورتجلسه
- امکان پرسش و پاسخ و پشتیبانی از کاربران
- و…
ملزومات فنی یک وبسایت ثبت شرکت
اما در کنار تمامی موارد اشارهشده که جزئی از ساختار تشکیلدهنده یک وبسایت ثبت شرکت میباشند، یک وبسایت برای حضوری موفق در فضای مجازی و بین هزاران وبسایت و رقبای دیگر، نیاز به یکسری ملزومات فنی و تخصصی میباشد. مواردی که در ظاهر در طراحی سایت قابلمشاهده نیستند اما نقش به سزایی در موفقیت وبسایت ایفا میکنند.از جمله مهمترین این ویژگیها، سئو و بهینهسازی است. بهمنظور استفاده حداکثری از وبسایت، وبسایت شما باید شناختهشده و پربازدید باشد. بهترین راه برای حصول به این هدف، مشاهده وبسایت در صفحه اول نتایج جستجو موتورهای جستجویی مانند گوگل است.
جهت مشاهده وبسایت در صفحه اول، وبسایت شما باید بهصورت کامل بهینهای برای موتورهای جستجو طراحی شده باشد. به این مجموعه اصول و قواعد طراحی، سئو گفته میشود.همچنین وبسایت شما باید در تمامی دستگاههای امروزی نظیر گوشی و تبلت قابلمشاهده باشد. به این منظور وبسایت شما باید بهصورت سایت واکنش گرا یا ریسپانسیو طراحی شود.موارد فنی دیگری نظیر سرعتبالا، در دسترسپذیری، امنیت و… وجود دارد که باید در طراحی در نظر گرفته شود. برای داشتن یک وبسایت باکیفیت که تمامی موارد اشارهشده در طراحی آن در نظر گرفتهشده باشد، پیشنهاد میشود از یک طراح ماهر و باتجربه در امر طراحی بهره گیرید. برای طراحی سايت ثبت شرکت و برند با کارشناسان سایت سازان در ارتباط باشید.