طراحی وب سايت کودکستان
ممکن است خیلی از ماها بودن در یک مهدکودک را تجربه نکرده باشیم چرا که درگذشته بهگونهای که امروزه به مهدکودک توجه میشود، نگاه و توجه نمیشد. در یک تعریف ساده، مهدکودک یا کودکستان نوعی آموزشگاه است که برای نگهداری و پرورش کودکان خردسال، و گذار آنها از محیط خانه به مدرسه ایجادشده است. اهمیت وجود و توجه به مهدکودک یا کودکستانها در امروز و بهویژه در شهرهای بزرگ، کمبود وقت برای نگهداری و آموزش کودکان است، چراکه در شهرهای بزرگ به دلیل اشتغال اکثر والدین، این کار حتی از سنین کوچکتر بر عهده مهدکودکها سپرده میشود. ازاینرو والدین توجه بیشتری به انتخاب خود میکنند و مهدکودکها نیز روزبهروز در حال افزایش کیفیت و خدمات خود میباشند.اما اگر شما به نحوی با یک مهدکودک در ارتباط باشید و یا خود مسئول یا بانی یک مهدکودک باشید، ممکن است عنوان این موضوع کمی برای شما عجیب باشد.
یک وبسایت برای یک مهدکودکی که مخاطبین آن زیر 7 سال سن دارند، امری منطقی نمیباشد؛ اما عجله نکنید. یک وبسایت مهدکودک میتواند فراتر از یک موضوع ساده باشد.گفتیم مهمترین دلیل سپردن کودکان به مهدکودکها، کمبود وقت والدین و یا مشکلات دیگر است؛ اما به دلیل اهمیت بالایی که هر پدر و مادری برای فرزند خود میگذارد، والدین به دنبال یافتن بهترین مراکز هستند اما بازهم ممکن است از نتایج و اتفاقات رخداده در مهدکودک و رفتار و یا مشکلات کودکان خودآگاهی نداشته باشد و قاعدتا به دلیل مشغله نتوانند زمان زیادی را برای حضور فیزیکی در مهدکودکها صرف کنند. با این وجود، پیشنهاد شما چیست؟
یک وب سایت تخصصی مهدکودک
دنیای امروز، دنیای ارتباطات و اطلاعات است. همین کودکان هدف این مقاله، احتمالا پس از گذراندن مهدکودک و یا حتی قبل از آن، تجربه استفاده از تبلت ها و موبایلها را برای بازی و سرگرمی داشته باشند؛ بنابراین این موضوع اهمیت و گستردگی این تکنولوژی را میرساند.اما جدا از کلیه مزیتهایی که اینترنت برای انسانها به دنبال آورده است و ما میتوانیم بسیاری از کارهای خود را سادهتر و از این بستر انجام دهیم، میتوانیم اطلاعات زیادی در زمینههای مختلف کسب کنیم و حتی دانش خود را به اشتراک بگذاریم، اینترنت حوزههای کاربرد بسیار گستردهای دارد. یکی از این کاربردها، کمک به مدیریت یک مهدکودک و به مهترین بخش آن، ارتباط میان والدین و آموزگاران کودکانشان میباشد. بهمنظور این هدف، یک مهدکودک میتواند از یک وبسایت تخصصی استفاده نمایند. یک وبسایت تخصصی مهدکودک، بایستی دارای ویژگیهای مشخصی باشد که به مهمترین آنها اشاره میشود.
ظاهر گرافیکی، بسیار مهمتر از دیگر وبسایتها
وبسایت شما، یک وبسایت کاربری در ارتباط با کودکان زیر 7 سال است. شما در این وبسایت خدماتی را به کودکان ارائه میکنید که هرچند به کمک والدین آنها به آنها ارائه میشود، اما بازهم در بستر وبسایت به آنها نمایش داده میشود؛ بنابراین باید طراحی وبسایت و بخشهای مختلف آن، کاملا کودکانه و متناسب باسنوسال و فضای کودکان باشد.
پنل کاربری برای کودکان و البته والدین کودکان
مهمترین بخش یک وبسایت مهدکودک، بخش مدیریت کودکان است. یک وبسایت مهدکودک باید تمامی کودکان را با توجه به سن و کلاسهای آنها دستهبندی کرده و اطلاعات هرکدام را در یک پنل کاربری قرار دهد. با استفاده از این پنل، والدین میتوانند از وضعیت روزانه و یا هفتگی کودکان خود در بخشهای مختلف آگاه شوند و همچنین تمرینات گوناگونی را که از طریق مهدکودک برای کوکان ارائه میشود، در اختیار فرزندان خود قرار دهند. همچنین هرگونه اطلاعیه و ارتباط میان مهدکودک و والدین کودکان نیز در این بخش میتواند قرار گیرد.
مشاوره و آموزش
جدا از اینکه والدین بخش مهمی از تربیت فرزند خود را برای مدتی به مهدکودک میسپارند، اما بازهم والدین هستند که مسئولیت اصلی تربیت کودکان را در بخشهای مختلف زندگی به عهدهدارند. ازاینرو آنها نیازمند مشاوره و افزایش دانش خود در زمینه های مختلف میباشند تا بتوانند این مهم را بهخوبی انجام دهند. ازاینرو یک وبسایت مهدکودک باید دارای بخش آموزشی باشد تا در زمینههای گوناگون و به اقتضای سن و رفتار کودکان، والدین را از دلیل برخی رفتارها و راه تعامل آنها مطلع سازد.
بخشهای فنی
اما جدا از کاربرد، یک وبسایت برای حضوری موفقیتآمیز در میان میلیونها وبسایت موجود در فضای اینترنت و البته میان رقبای خود، نیازمند در نظر گرفتن برخی ویژگیهای مهم در طراحی میباشد. ویژگیهایی که شاید در ظاهر قابلیت مشاهده توسط افراد عادی و صاحبان آن وبسایت نباشد، اما در پشتصحنه بخش مهمی از موفقیت وبسایت را تضمین میکند.یکی از مهمترین این ویژگیها سئو است، طراحی و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو. طراحی بهینه بدین معنا است که اگر در گوگل عبارتی مانند :”مهدکودکهای مدرن تهران” جستجو میشود، وبسایت شما در صدر نتایج جستجوی گوگل و بالاتر از رقبا قرار گیرد.مورد مهم دیگر، طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرای وبسایت است.
این مورد بدان معنا است که چه کاربر با کامپیوتر شخصی، چه تبلت و چه موبایل به وبسایت شما متصل شود که دارای اندازه صفحهنمایشهای متفاوتی هستند، محتوای مناسب و متناسب با اندازه صفحهنمایش دستگاه خود دریافت کند.موارد مهم دیگری نظیر سرعت، امنیت، فضای ذخیرهسازی، دسترسپذیری و… وجود دارد که باید در طراحی وبسایت در نظر گرفته شود. با توجه به تخصصی بودن این موارد، پیشنهاد میشود از یک طراح ماهر و باتجربه در این حوزه کمک بگیرید که بتواند به بهترین نحو ممکن، یک وبسایت تخصصی مهدکودک کارا و باکیفیت برای شما طراحی کند.برای طراحی سایت مهد وکودک با کارشناسان سایت سازان در ارتباط باشید.