101 نکته مهم در زمینه سئو را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم و در این مطلب بخش دوم از این نکات را به شما ارائه خواهیم کرد. در بخش اول این مطلب که تعداد 25 نکته از 101 نکته مهم در زمینه سئو را برای شما نوشتیم و در این قسمت 25 نکته ی دیگر را قرار داده ایم. با ما همراه باشید و این نکات را مطالعه کنید.
- برای برخی از انواع تجارت ها می توان آگهیهای تبلیغاتی در لینکدین نیز ایجاد نمود. یکی از مزایای ایجاد آگهیهای تبلیغاتی در لینکدین آن است که لینکدین برای شما امکاناتی برای بررسی نرخ تبدیل کاربران به مشتریان با استفاده از تبلیغاتتان در این شبکه اجتماعی را فراهم مینماید.
- در گوگل ادوردز آگهیهای “Shop the Look” ایجاد نمایید تا بتوانید کاربران تلفنهای همراه را بیشتر به وبسایت خود جذب نمایید و نرخ تبدیل کاربران به مشتریان وبسایت شما در میان کاربران تلفنهای همراه افزایش یابد.
- برای تبلیغات خود در فیس بوک ویدیوهای 360 درجه ایجاد نمایید، من معتقدم که به زودی این نوع از ویدیوها در میان کاربران از محبوبت خاصی برخوردار می شوند.
- گوگل سال گذشته الگوریتمRankBrain را منتشر کرد که این الگوریتم یک الگوریتم ماشین لرنینگ یا یادگیری ماشین است. با روی کار آمدن این الگوریتم افق تازهای برای استفاده از یادگیری ماشین در بهبود عملکرد موتورهای جستجوگر نمایان شده است. توسعهی الگوریتم مرغ مگسخوار هم رفتهرفته باعث شده تا موتورهای جستجوگر جستجوهای محاورهای کاربران را بهتر متوجه شوند و البته بروز رسانیهای بعدی هم بر همین اساس خواهد بود. احتمالا باید منتظر بروز رسانی های بیشتری از گوگل بر اساس یادگیری ماشین نیز باشیم.
- شما با ایجاد یک برند شخصی معتبر، بهراحتی میتوانید در وبلاگهای بزرگ پستهای مهمان ایجاد نمایید، اعتماد کاربر را جلب نموده و با استفاده از این روش مسلما خواهید توانست ترافیک بیشتری به سایت خود روانه کنید. حتی فیسبوکهم در حال پالایش الگوریتمهایش به سمت ارزش دادن بیشتر به پستهای شخصی نسبت به پستهای برندهای بزرگ است. به نظر من به مرور شاهد افزایش توجه کمپانیهای بیشتری نسبت به برند شخصی خواهیم بود. پس منتظر باشید و استراتژی هایتان را ساماندهی کنید.
- تجربهی کاربری (UX) همیشه در استراتژی سئو اهمیت قابل توجهی داشته است و بسیاری از بروز رسانی های الگوریتم های گوگل به منظور ایجاد تجربه کاربری بهتر برای کاربران اینترنت بوده است. گوگل سایتهایی که برای تلفنهای همراه بهینه سازی شدهاند را دوست دارد، سایتهایی که سرعت بارگذاری بالایی دارند و آنهاییکه ظاهر ساده و قابل درکی دارند و کاربر از کار کردن با آنها لذت میبرد. میزان رضایت کاربران با توجه به زمان سپریشدهی کاربر در سایت یا Time on Site و چند فاکتور دیگر برای گوگل قابلمحاسبه است. به احتمال خیلی زیاد در ۲۰۱۷ شاهد تاکید بیشتر روی تجربهی کاربری (UX) خواهیم بود، از جمله در مبحث تلفنهای همراه و دیوایس هایی با صفحه نمایش کوچک، AMPs که بالاتر به آن اشاره کردیم یکی از نشانههای این ترند است، ولی گوگل به صفحاتی که بطور کلی از هر نظر تجربهی کاربری خوبی را ارائه میدهند اهمیت بیشتری خواهد داد.
- از حدود سه سال گذشته، شاهد افزایش اهمیت اپلیکیشن ها در سئو بودهایم، گزینههایی مثل deep linking که وبلاگ ها و وب سایت های بزرگ هم برای دستیابی به آن دست به ترفندهای گوناگون، از جمله طراحی اپلیکیشن های اختصاصی برای خودشانزدهاند دلیل خوبی بر صحت این فرضیه میباشد. همچنین شاهد “استریم اپ” هم بودهایم که به کاربران اجازه میدهند محتوای اپلیکیشن را روی دیوایس خود استریم کنند؛ بدون اینکه حتی اپلیکیشن را روی دیواس خود دانلود کرده باشند. از مدتها پیش گوگل به سمت اپ ها متمایل شده بود، ولی احتمالا در ۲۰۱۷ شاهد اپلیکیشن دوستی بیشتری از سمت گوگل خواهیم بود. هرچند هنوز خیلی زود است که اپلیکیشن ها جایگزینی واقعی برای وب سایت ها باشند، ولی در حال حاضر این هم قدمی است که باید برای حرکت به سمت جلب نظر موتور های جستجو برداریم.
- حال دیگر دستیارهای دیجیتال، مانند سیری و کورتنا جای خود را در زندگی کاربران اینترنت بازکردهاند و افراد آنها را بهعنوان بخشی از زندگیشان پذیرفتهاند. هرچند در ایران به دلیل تفاوت زبانی و حتی عدم کیفیت اینترنت در ایران خیلی از کاربران نمیتوانند از اینگونه امکانات بهرهمند گردند، ولی قطعا با پیشرفت هوش مصنوعی و پیشرفت زبان آموزی این دستیارها، به زودی به این تکنولوژیهای جدید جای خود را در میان کاربران اینترنت در ایران نیز خواهند یافت. قطعا با استفاده از دستیارهای صوتی روش جستجو و همچنین کلمات کلیدی عبارات جستجو شده هم دستخوش تغییر خواهد شد و راحتی استفاده، تنوع جستجو را هم افزایش خواهد داد، پس شاهد فرصتهایی نیز در این زمینه خواهیم بود.
- سن یک دامنه یکی از پارامترهای بسیار مهم و تاثیر گذار در میزان موفقیت یک دامنه در رتبهبندیها میباشد. پس اگر شما در محیط وب یک تازه وارد هستید و سن دامنه شما کم است نباید انتظار داشته باشید که بتوانید در زمان کوتاهی دامنههای قدیمی را که چندین سال است در این زمینه فعالیت میکنند به چالش بکشید و در رتبهبندیها از آنها پیش بیفتید.
- سعی کنید پروفایل لینکهای شما (چه لینکهای ارسالی و چه لینکهای دریافتی) یک پروفایل کاملا بی نقص باشد که گوگل نتواند در آن ایرادی بیابد، لینکهای وب سایت شما اعتبار کلی وب سایت شما را تعیین میکنند و در رتبهبندی وب سایت شما بسیار تاثیر گذار هستند.
- با توجه به افزایش روز افزون جریمههای از جانب گوگل باید بسیار مراقب باشید در دام این جریمهها گرفتار نشوید، برای این منظور باید همانطور که در مورد قبلی گفته شد پروفایل لینک سالمی داشته باشید و همچنین مراقب محتواهای درون وب سایتتان باشید. به هیچ وجه محتواهای موجود در دیگر وب سایت ها در وب سایت خود کپی نکنید و اگر در گذشته چنین اشتباهی را مرتکب شدهاید تمام آن محتواها را شناسایی نموده و از وب سایت خود حذف نمایید.
- تعامل با کاربران یکی از فاکتورهای بسیار تاثیر گذار در رتبه بندی وب سایت ها میباشد و یکی از نشانه های تعامل با کاربران آن است که کاربران در وب سایت شما کامنت بگذارند. از هر ترفندی که میتوانید برای مجاب کردن کاربران به کامنت گذاشتن و اظهار نظر در زیر پست های موجود در وب سایت خود کمک بگیرید.
- بررسی کنید که کدام صفحات وب سایت شما تعامل بهتری با کاربران برقرار نمودهاند و به عبارت دیگر Time On Page میانگین کدام صفحات وب سایت شما بیشتر بوده است و سپس بررسی کنید که نقاط قوت این صفحات چه چیزی است و استفاده از کدام روش در این صفحات موجب شده است که کاربران مدت زمان بیشتری را در این صفحات بمانند، سپس آن استراتژیها را در دیگر صفحات وب سایت خود استفاده نمایید.
- بررسی کنید که کدام صفحات از وب سایت شما نرخ دفع کاربران بالاتری دارند و Time On Page میانگین آنها کمتر است، دلایلی که موجب میشود کاربران این صفحات وب سایت شما را ترک کنند بیابید و سعی کنید آنها را برطرف نمایید تا بتوانید نرخ دفع کاربران آن صفحات را کاهش داده و Time On Site را در این صفحات افزایش دهید.
- اگر نرخ کلیک یا Click Through Rate در وب سایت شما و یا تنها در برخی از صفحات وب سایت شما پایین است، این مساله مربوط به توضیحات متا صفحات وب سایت شما است. اگر میخواهید نرخ کلیک وب سایت خود را افزایش دهدی، توضیحات متای صفحات وب سایت خود را در قالب 2 یا 3 جمله کوتاه و جذاب که در 155 کاراکتر خلاصه شوند بنویسید.
- اگر در وب سایت شما محتواهای قدیمی وجود دارند که همچنان ترافیک خوبی را به وب سایت شما هدایت میکنند، شما میتوانید با ایجاد تغییراتی در آنها، بروز رسانی آنها و افزودن اطلاعات و مفاهیم جدیدی به آن محتواها آنها را ارزشی دوچندان ببخشید و همچنین در رتبهبندیها شانس خود را برای کسب رتبههای بهتر افزایش دهید؛ زیرا گوگل وب سایت هایی را که دائما محتواهای جدید تولید میکنند و محتواهای قدیمی خود را بروز رسانی مینمایند در رتبه بندی ها به دیگر وب سایت ها اولویت دهی مینماید.
- با استفاده از کنسول جستجوی گوگل بررسی کنید که آیا صفحات مهم وب سایت شما (مثلا صفحاتی که در آن کاربران میتوانند از وب سایت شما خرید نماید و به عبارتی صفحات پول ساز وب سایت) اندیس گذاری شدهاند یا خیر؟ اندیس گذاری شدن این صفحات بسیار با اهمیت است اما باید دقت داشته باشید که در بررسیهای خود این مساله را نیز در نظر بگیرید که صفحات مهم وب سایت شما دو بار اندیس گذاری نشده باشند، اگر صفحات وب سایت شما دو بار اندیس گذاری شوند ممکن است گوگل آنها را داپلیکیت کردن محتوا از جانب شما فرض نماید و شما یک پنالتی از گوگل دریافت نمایید.
- یک صفحه از وب سایت میتواند تگهای H1، H2، H3 و … داشته باشد؛ اما از هرکدام از این تگها تنها باید یک نمونه در صفحه وب سایت موجود باشد مخصوصا تگ H1. پس دقت کنید که به هیچ وجه در یک صفحه از وب سایت تگهای H1 متعدد ایجاد ننمایید.
- اهمیت صفحات FAQ یا صفحه سؤالات متداول کاربران، روز به روز در حال افزایش است. من به شما پیشنهاد میکنم که زمان و انرژی کافی برای ایجاد یک صفحه FAQ مناسب در وب سایتتان صرف کنید. برای آنکه عبارات جستجوی هدف طولانی خود را بیشتر در معرض دید کاربران قرار دهید، صفحات FAQ وب سایت خود را بازنویسی کنید تا تعداد بیشتری از این عبارات کلیدی طولانی را در این صفحات بگنجانید.
- حال که گوگل دیگر الگوریتم PageRank را از رده خارج کرده است و در رتبه بندی ها دیگر از این الگوریتم استفاده نمیکند، دیگر نیازی نیست که شما در تکنیکهای سئوی خود و بهینه سازی های وب سایت خود مسائل مربوط به این الگوریتم را لحاظ کنید.
- زمانی که میخواهید وب سایت خود را redesign یا طراحی مجدد نمایید، پیش از آنکه مجبور به صرف زمان زیادی برای حل مسائل و مشکلات مربوط به طرح جدید کنید، از یک بازاریاب سئو کمک بگیرید. بسیاری از طراحیهای جدید و بروز موجود برای وب سایت ها مثل اسکورولینگ پارالاکس نیاز به ایجاد سازگاری با روشهای جدید سئو مثل صفحهبندی یا Pagination دارند.
- به هیچ وجه تصاویری را در وب سایت خود منتشر نکنید که برای آنها تخصیص ALT مناسب تعیین نکردهاید، تخصیص ALT به موتورهای جستجوگر کمک میکند که بررسی کنند یک تصویر درباره چه موضوعی است و بدون آن موتورهای جستجوگر قادر به درک تصاویر نمیباشند. دقت داشته باشید که در تخصیص ALT نیز باید مثل دیگر بخشهای متنی از کلیدواژهها و عبارات کلیدی استفاده نمایید.
- ایجاد نقشه سایت در یک وب سایت به کراولر ها کمک میکند که بتوانند به راحتی تمامی بخشهای سایت را کراول کنند. اگر نمیخواهید برای سایتتان یک نقشه سایت کلی ایجاد نمایید بهتر است حداقل برای بخشهایی که تاکید دارید موتورهای جستجوگر گوگل آنها را کراول کنند یک نقشه سایت مجزا ایجاد نمایید.
- دقت داشته باشید که در تمامی صفحات وب سایتتان یک تگ Rel=canonical داشته باشید که موتورهای جستجوگر را به صفحه اصلی وب سایتتان هدایت کنند. استفاده از این تگ موجب میشود که زمانی که وب سایت دیگر مطالب موجود در وب سایت شما را کپی می کند موتورهای جستجوگر درباره وب سایت شما سردرگم نشوند.
- اگر شما در وب سایت خود از URL های داینامیک استفاده مینمایید و هدف شما از این کار تنظیم پارامترهای خود در کنسول جستجوی گوگل برای تعیین آنکه میخواهید گوگل چگونه وب سایت شما را کراول کند میباشد، باید به شما بگویم که کار درستی انجام میدهید، این کار موجب میشود که از جریمه شدن وب سایت شما به دلیل محتوای کپی شده یا Duplicated Content جلوگیری شود.
در اینجا این بخش از این مطلب آموزش سئو از سایت سازان به پایان رسید و امیدواریم شما عزیزان مثل همیشه از ما راضی بوده باشید و در بخش های بعدی این آموزش ما را همراهی کنید.
تیم حرفه ای سایت سازان با ارائه خدمات طراحی سایت و سئو و بهینه سازی آماده ی ارائه ی مشاوره و پذیرش سفارش های شما در این زمینه ها می باشد. جهت مشاوره ، برآورد هزینه و ثبت سفارش می توانید از طریق صفحه ی تماس با ما اقدام نمایید.