101 نکته مهم در زمینه سئو را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم و در این مطلب بخش سوم از این نکات را به شما ارائه خواهیم کرد. در بخش اول و بخش دوم ، 50 نکته از این 101 نکته مهم در زمینه سئو را برای شما قرار دادیم و حالا در این بخش 25 نکته ی دیگر را به شما ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید و این نکات را بخوانید.
- زمانی که وب سایت دیگری محتوایی از وب سایت شما را سیندیکیت میکند، به آنها گوشزد نمایید که از تگ rel=canonical برای ارجاع دادن به محتوای اصلی و صفحه اصلی استفاده نمایند.
- اگر دفعه اولی است که میخواهید تنظیمات کنسول جستجوی گوگل را برای وب سایت خود انجام دهید، باید دقت داشته باشید که هر دو ورژن با وب سایت خود و ورژن بدون پیشوند را درون کنسول جستجو ثبت نمایید. زمانی که کار شما تمام شد میتوانید ورژنی که ترجیح میدهید را مشخص کنید.
- مشابه نکتهای که در بالا گفته شد، اگر وب سایت شما زیر دامنههای متعددی دارد، بهتر است شما تمام آنها را کنسول جستجوی گوگل ثبت کنید تا به تمامی دادههای مربوط به همه این زیر دامنهها دسترسی داشته باشید.
- پیش از آنکه دامنه خود را از HTTP به HTTPS تغییر دهید، تمام لینکهای داخلی وبسایت خود را به HTTPS تغییر دهید.
- همانطور که در ایجاد محتوا، کیفیت محتوا از کمیت آن مهمتر است در لینک سازی نیز چنین است. شما باید سعی در جذب لینکهای با کیفیت داشته باشید، منظور از لینکهای با کیفیت لینکهایی است که از دامنههای بسیار معتبر جذب میشوند دامنههایی که زمینه فعالیت آنها با شما یکی است و در صنف شما از اعتبار خوبی در میان کاربران اینترنت برخوردار هستند. دریافت یک لینک با کیفیت با یک جین لینکهای بیکیفیت و حتی بیشتر، برابری میکند. امروزه دیگر لینک سازی مثل 5 سال پیش نیست، بلکه قوانین و محدودیتهای شدیدی برای لینک سازی تعیین شده است و عدم رعایت آنها میتواند موجب شود که شما از جانب گوگل پنالتی دریافت نمایید.
- هرگاه که یک محتوای متنی تولید میکنید، به این مساله فکر کنید که چگونه میتوانید این محتوا را به قالبهای محتوایی دیگری مثل ویدیوها، اسلاید شو ها و … تبدیل کنید. ایجاد تنوع در انواع محتواهای موجود در وب سایت میتواند برای کاربران جذابیت داشته باشد.
- فراموش نکنید که حتما IP وبسایت خود را در گوگل آنالتیکز ثبت کنید تا بتوانید از آمارهای مربوط به وب سایت خود مطلع گردید.
- تمامی پاپ آپ ها در ورژن سازگار با موبایل وب سایت خود حذف نمایید (البته بهتر است آنها را در ورژن دسکتاپ وب سایت خود نیز حذف نمایید)، گوگل در حال ترغیب وب سایت ها به حذف پاپ آپ ها است، زیرا پاپ آپ ها موجب می شوند که تمرکز کاربران در هنگام مطالعه و یا خرید در وب سایت از دست برود و همچنین موجب عدم رضایت کاربران و UX ضعیف در وب سایت میگردند.
- زمانی که محتوای متنی در وب سایت خود قرار میدهید بر روی گرامر و املای کلمات دقت بسیاری داشته باشید. با وجود آنکه اشتباهات گرامری و اشتباهات املایی رتبه بندیهای شما را تحت تاثیر قرار نمیدهند اما تجربه کاربران از کار با وب سایت شما را تحت تاثیر قرار میدهند و موجب بیاعتمادی و عدم رضایت کاربران از وب سایت شما میشوند.
- به خاطر داشته باشید که سئو اینگونه نیست که یک بار تمامی کارهای مربوط به آن را انجام دهید و آن را کنار بگذارید، انجام تکنیکهای سئو باید به صورت پیوسته انجام شود و مرتبا در فواصل زمانی کوتاه کنترل گردد.
- زمانی که میخواهید با افراد با نفوذ در زمینه کاری خود شروع به همکاری کنید، همیشه یک قرارداد تنظیم نمایید قراردادی که در آن منافع طرفین لحاظ شده باشند. این قرارداد باید به گونه ای باشد که دقیقا در آن ذکر شده باشد که افراد بانفوذ از همکاری با شما چه انتظاراتی دارند و شما در طرف مقابل چه انتظاراتی از آن افراد دارید.
- هرگز پیشنهاد همکاری با مشتریانی که از شما کارهای غیر منتظره میخواهند را نپذیرید، مثلا اگر مشتری شما از شما میخواهد که برای یک کلیدواژه پرطرفداری که حجم جستجوی بالایی دارد، وب سایت آنها را به لینک اول در صفحه اول نتایج جستجوها تبدیل کنید، هرگز و هرگز این پیشنهاد همکاری را نپذیرید.
- زمانی که تصمیم به نوشتن یک محتوای متنی میگیرید باید از ابزارهایی مثل BuzzSumo برای بررسی عملکرد احتمالی این محتواها به روش مهندسی معکوس استفاده نمایید، با استفاده از این ابزار میتوانید عملکرد رقبای خود را در این زمینه بسنجید و ببنید که کدام محتواهای آنها عملکرد بهتری داشتهاند.
- اگر در CSS وب سایت خود عناصری را مخفی کردهاید، لطفا آنها را تصحیح نموده و دیگر هرگز این کار را نکنید.
- ایجاد محتواهای جدید میتواند موجب شود که رتبه وبسایت شما اندکی بهبود یابد، نیاز نیست این محتوای جدید حتما در صفحه اصلی وب سایت شما قرار داشته باشد، حتی ایجاد محتوای جدید در وبلاگ شما نیز میتواند برای بهبود رتبه وبسایت شما در نتایج جستجوها تاثیر گذار باشد.
- از ایجاد زنجیرههای طولانی از ریدایرکت ها بپرهیزید تا موتورهای جستجوگر بتوانند به راحتی وب سایت شما را پیمایش نمایند.
- زمانی که میخواهید از تصاویر در وب سایت خود استفاده نمایید، بهتر است از فایل تصاویر با فرمت برداری یا Vector استفاده نمایید. این فرمت از تصاویر به شما کیفیت بهتری را ارائه میکند و همچنین با استفاده از این فرمت امکان مقیاس شدن تصویر برای نمایش در دیوایس های مختلف با کیفیت بهتر فراهم میشود.
- به خاطر داشته باشید که CDN (Content Delivery Network) یا شبکه توزیع محتوا برای سرعت بخشیدن به وب سایت شما میتواند مفید باشد، پس بهتر است از یک CDN برای میزبانی تصاویر در وب سایت خود استفاده نمایید.
- اگر شما همچنان از پروتکل HTTP استفاده میکنید و وب سایت شما از تکنولوژی AMP یا صفحات موبایلی پرشتاب در برخی صفحات خود بهره گرفته است، شما باید در اولین فرصت ممکن وب سایت خود را به پروتکل HTTPS تغییر دهید. یکی از مدیران ارشد گوگل در یکی از مصاحبههای خود گفته است که استفاده از پروتکل HTTPS برای بکارگیری صفحات موبایلی پرشتاب در وب سایت ضروری است.
- اگر شما محصولاتی دارید که توضیحات و نام آنها بسیار شبیه به یکدیگر است، برای ارجاع دادن آنها از تگ کانونیکال استفاده نمایید نه ریدایرکت ها.
- اگر میخواهید به وب سایتهایی کم کیفیت لینک بدهید حتما از تگ Nofollow استفاده نمایید.
- همیشه لیست لینکهای موجود در کامنت ها و فروم ها را Nofollow کنید.
- گوگل امکانی به نام گوگل آلو یا Google Allo ایجاد نموده است که میتواند برای گسترش و بهبود تجارتهای محلی مفید باشد. اگر شما یک تجارت محلی دارید خوب است که از این ابزار گوگل برای کمک به تجارت خود استفاده نمایید.
- گوگل محدودیت تعداد کاراکترها را برای تگ عنوان به 70 کاراکتر افزایش داده است. در بهینه سازی های خود به خاطر داشته باشید که نباید عناوینی با بیش از 70 کاراکتر ایجاد نمایید. علاوه بر این خوب است عناوین ایجاد شده خود را با استفاده از دستگاههای تلفن همراه چک کنید و ببینید که آیا عنوان شما به صورت کامل در تلفنهای همراه نمایش داده میشود یا به دلیل طولانی بودن بخشی از آن حذف میشود.
- گوگل همچنین تعداد مجاز کاراکترها برای توضیحات متا را نیز به 200 کاراکتر افزایش داده است، این تعداد برای صفحات سازگار با تلفنهای همراه 170 کاراکتر میباشد.
در اینجا این بخش از این مطلب آموزش سئو از سایت سازان به پایان رسید و امیدواریم شما عزیزان مثل همیشه از ما راضی بوده باشید و در بخش بعدی این آموزش ما را همراهی کنید.
تیم حرفه ای سایت سازان با ارائه خدمات طراحی سایت و سئو و بهینه سازی آماده ی ارائه ی مشاوره و پذیرش سفارش های شما در این زمینه ها می باشد. جهت مشاوره ، برآورد هزینه و ثبت سفارش می توانید از طریق صفحه ی تماس با ما اقدام نمایید.